22 Haziran 2009 Pazartesi

Kilo Aldırıcı


Piyasa Satış Fiyatı:
60.00TL

Mucize ürün yüz yıllardır Ortadoğu ülkerinde uygulanan ve aktarlık mesleğinin gelişimiyle yaratılmış bitkisel tedavi amaçlı sadece bitki kökleri bal buğday soya balık yağı ve iştah açıcı tohumlardan elde edilerek hazırlanan hiçbir yan etkisi bulunmayan doğanın mucizesi olarak tabir edilen bir karışımdır. eşi benzeri yoktur.

Diğer kilo aldırıcı ürünlerin aksine mucize üründen az miktarda kullanmak kafi gelmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak süte meyve suyuna veya yoğur da sadece 1 tatlı kaşığı katılarak tüketilmektedir. Mucize üründen tat yada koku almazsınız. Sanki sadece süt yada meyve suyu içmiş gibi olursunuz.

Mucize ürünü kullanmaya başladıktan itibaren ilk günden başlamak üzere müthiş bir şekilde açlık hissedeceksiniz ve normalin 2-3 katı yemeye başlayacaksınız. Örneğin günde 3 öğün tüketiminiz ürünü kullanmaya başladığınz da 8 veya 9 öğün aralığına ulaşacak böylelikle sizde sağlıklı hiçbir yan etki olmaksızın kilo almaya başlayacaksınız.Yediğiniz herşeyden olağanüstü zevk alacaksınız. Birşeyler yemek sizin için zevke dönüşecek. Tabağınızda asla yemek bırakmayacaksınız ve bunu zevkle yapacaksınız. Kilo almaya başlayacaksınız, Enerjiniz aratacak ve hayata daha pozitif bakacaksınız.

VE !!!!!!!

1 ay sonunda doğanın size sunduğu bu mucize ürün sayesinde 8 ila 12 kilo almanın balık etli formuna ulaşmanın ve sağlıklı bir vucuda sahip olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacaksınız.